PDA

View Full Version : Excel Export Not Working After Adding a Grid Search Part


ABC123

josevelez
06-19-2013, 01:05 PM
I have lots of grids with export to excel setup with no problem.

For some reason one grid that has a grid search part is not responding when I click on the export to excel link. Does anyone know if the export feature should be working when a grid search part is enabled in a grid?

I can't see what else it might be, there is nothing special with the grid except for the grid search part.

coleresources
06-19-2013, 01:12 PM
I will try to duplicate it on this end and let you know if I encounter the same problem.

josevelez
06-19-2013, 01:56 PM
It works fine. I created a new grid and rebuilt from scratch. Works fine now.

Not sure what was wrong with the original but it works now! :grin:

bjacobson
09-16-2013, 12:41 PM
i have the same problem with just one grid.

Clipper87
09-16-2013, 04:14 PM
Barry,

Try to edit your grid & then undo the edit so that it becomes "dirty", then save it in the AA version you're working with. If this is a grid created in al older version of Alpha then this may help.