PDA

View Full Version : 500 Internal Server error


ABC123

René Stout
08-10-2004, 09:59 AM
Hello,

In attached grid I get this error when I save a change.
The changed is saved, but why then an error?

Greetings, René



500 Internal Server Error
Script Error
Error: line:28
x_out = a5w_run_Component(tmpl)
tmpl.request.variables.v.r1.LID_ID subelement not found.


--------------------------------------------------------------------------------

Alpha Five Web Application Server/6.0 Build/1532 at NVST Port 80

Selwyn Rabins
08-10-2004, 11:03 AM
your grid is not attached.

you would need to attach both the grid component, and the table against wich the grid is running.

you can send it to me directly

Howard G. Cornett
08-29-2005, 08:06 AM
I am getting a similar error. See below.

====================================
500 Internal Server Error
Script Error
Error:Script: /trefoil/DataEntry.a5w line:210
x_loan = a5w_run_Component(tmpl_loan)
tmpl.request.variables.v.r1 subelement not found.

Alpha Five/6.0 Build/1600-2057 at BUSINESS Port 81
====================================

This error only occurs when trying to delete a record/records that do NOT include the first record. If the delete action includes deleting the first record, then all works without error. But if the first record is not included in the delete action, this error comes up. The component does not allow adding or updating - only deleting.

Selwyn, shall I send you the component and table like you asked Rene to?

Howard