PDA

View Full Version : Screen Colors


ABC123

rfha
05-17-2000, 05:48 AM
I have been using Alpha4v6 for some time ... (Alpha5 too).

When trying to set the default screen colors by retrieving a saved setting I get an error message saying Color setting list is empty. Add color setting.

In the past ... I recall just copying the a4.pal file to the database directory ... and behold ... the selection list appeared.

It's not working this time.

I have been spending too much time in A5 ... can anyone refresh my memory???

Thanks
Richard Hill

csda1
05-17-2000, 06:10 AM
Richard,

The A4.PAL file must be in your user (private) directory. If you do a Choose database/set, Save current desktop from the main menu, at the top Drive/Path :
will show you the current user directory in any version of A4. This is where the A4.PAL must go

Regards,

Ira J. Perlow
Computer Systems Design & Associates
csda@mediaone.net

rfha
05-17-2000, 01:07 PM
Thanks Ira ...

It worked fine.

Must be getting old, hard to keep all these different programs straight.

Rich Hill