PDA

View Full Version : Type ahead for lookup fields


ABC123

Alan Beber
09-27-2001, 12:09 AM
I have a lookup field in a form, in which I would like to have "type ahead" - typing the first few letters of the value brings up the whole entry - as well as being able to click on the lookup arrow to select it that way. Is this possible?

CALocklin
10-31-2001, 03:22 PM
Alan, I don't review the v1 board much any more so it's been a long time since your post. If you haven't figured it out yet, here's what I've found...

If you use a "simple list" for your lookup, the type-ahead feature will work. For table lookups, there is no way to get the type-ahead feature.

This is true in v4 as well as v1 but I think I heard that v5 will allow type-ahead in table lookups. (Seems like this would take quite a bit of code and might be slow so I'm still doubting it - but maybe!?)

Alan Beber
11-01-2001, 11:44 PM
Thanks, I'll try that.