PDA

View Full Version : Forming A Macro


ABC123

lkatz1
06-05-2000, 12:02 PM
Is there anyway to form or record a macro?

Melvin Davidson
06-05-2000, 01:41 PM
David,

What do you mean by MACRO?

Do you mean a user FUNCTION?
or are you referring to a script, for which
you can implement the script recorder?

lkatz1
06-05-2000, 03:36 PM
In alpha4 there use tobe a way to record you keystrokes and to be able to run it again & again