PDA

View Full Version : how many pc's?


ABC123

M_Mowat
02-06-2005, 02:57 PM
I have the full version of v5. How many pc's are you allowed to install this on? I bought it and downloaded it off the net. I would like to have it on my laptop as well as my desktop.
How do go about installing it onto another pc?
I have the lic # and the activation code.

Thanks,
Michael Mowat

davej
02-06-2005, 05:47 PM
Michael,

You can do that. Just call Alpha and they can give you a access code for your laptop.

Of course, if the Patriots win the Superbowl (it looks like it right now), they might not make it to the office for a few days.

Dave

Al Buchholz
02-06-2005, 06:32 PM
Michael

Use the same license number on each machine and request an activation code for each machine. They should be different comuter names, so you'll need different activation codes for each machine. It's an automatic process.

If you try to activate a third time, you'll get a rejection notice instead of an activation.