PDA

View Full Version : Creating right click menu's


ABC123

Tom Mills
07-30-2002, 12:59 PM
New to A5. When in form design and trying to make a right click menu, I am presented with pull down choices that are empty. I assume that means I have to create a custom menu for it to show up as a choice.

I swear I looked through the Help Files and couldn't see how/where this is done.

Can someone point me in the right direction?

Peter.Greulich
07-30-2002, 01:54 PM
I'm not sure, but I believe there is a setting - under View/Settings that allow you to set default right click menus on/off. You can create a custon menu from the controlpanel code tab.

Tom Mills
07-30-2002, 04:05 PM
I see that (now) and I'll play with it. A5 folks, if that info is in the Help file, it was VERY hard to find.

russ Boehle
07-30-2002, 04:45 PM
There is supposedly a user guide in the works for v5. Also in the xbasic manual index, under "Right Click Menus, custom, page 475. There is an explanation of how the right click menus work.