PDA

View Full Version : Dropdown Lookups again


ABC123

Bill Parker
03-06-2008, 03:25 PM
After Tom's message I reviewed drop down lookups some more. Somewhere I had it in my head that a new feature of the drop down lookups was being able to sort by columns in the drop down. However, I don't see that capability, and it is not in the What's new in v9 document.

Was I dreaming?

Bill.

Mike Vance
03-07-2008, 12:07 PM
Where is the 'What's new in v9 document' please?

Peter.Greulich
03-07-2008, 12:13 PM
Where is the 'What's new in v9 document' please?

http://support.alphasoftware.com/WhatsNewInV9/NewInV9.htm

And, yes, it is VERY impressive!

Tim Kiebert
03-07-2008, 12:14 PM
There is a thread in the Platinum forum by Brett Johnston with a link.

EDIT: Or you could use the link Peter provided. My interweb is very slow tonight.

Mike Vance
03-07-2008, 01:58 PM
Thanks Peter & Tim. I had a quick look. Wow!

Peter.Greulich
03-07-2008, 02:01 PM
... My interweb is very slow tonight.

Well, of course. You are on the other side of the world in Australia! :)