PDA

View Full Version : Alpha 5 Platinum


ABC123

STEPHEN COZENS
03-24-2008, 10:11 AM
Have been evaluating Alpha 5 Platinum for the last 14 days, what a big improvement over Ver 8. Appears more stable and responsive.Have had great
difficulties with Ver 8,but now I am flying with my applications.
Still having problems with embedded browses,produces duplicate records,
which can be eliminated with a new sort.
The push button find record does not work on forms,produces an error code,
any help on this would be appreciated.
Hope all the upgrade pricing difficulties can be sorted,as it appears to me here
in the UK,Alpha has a great developer base with a wealth of experience,
witnessed daily on this message board.It would be a pity to lose some of these
developers to other Application Software.

NoeticCC
03-24-2008, 11:03 AM
The push button find record does not work on forms,produces an error code,
any help on this would be appreciated.

A screenshot might help :)



Hope all the upgrade pricing difficulties can be sorted,as it appears to me here
in the UK,Alpha has a great developer base with a wealth of experience,
witnessed daily on this message board.It would be a pity to lose some of these
developers to other Application Software.
True, there are quite a few UK based developers on here, proportionally at least. I hope you stick with Alpha :)

Selwyn Rabins
03-24-2008, 06:53 PM
Have been evaluating Alpha 5 Platinum for the last 14 days, what a big improvement over Ver 8. Appears more stable and responsive.Have had great
difficulties with Ver 8,but now I am flying with my applications.
Still having problems with embedded browses,produces duplicate records,
which can be eliminated with a new sort.
The push button find record does not work on forms,produces an error code,
any help on this would be appreciated.
Hope all the upgrade pricing difficulties can be sorted,as it appears to me here
in the UK,Alpha has a great developer base with a wealth of experience,
witnessed daily on this message board.It would be a pity to lose some of these
developers to other Application Software.

if you can give us an example that demonstrates a duplicate record showing up in the browse, we will fix it asap.

Richard Rabins
03-25-2008, 10:00 PM
Stephen

We will have some new options that will be straight forward, affordable and will give developers building products in Alpha Five a great deal of flexibility.

We are aiming to have these options announced and available in the next few days

Thanks