PDA

View Full Version : Windows 7


ABC123

foxxrunning
10-21-2009, 08:33 PM
Does anyone know if Alpha5V10 is certified to run under Windows 7 or does it need to operate in the XP state that they provide?

NoeticCC
10-21-2009, 08:46 PM
My boss has had it running on Win 7 for some time with no problems.

foxxrunning
10-21-2009, 08:53 PM
Great, thanks. Thats just what I wanted to hear. About to buy a new computer and was wondering if anyone had encountered problems with software.

NoeticCC
10-21-2009, 08:57 PM
There were some people who had trouble installing earlier versions of Alpha5 on Win7 because the internal Alpha5 check to see if the O/S is supported had not yet included Win7 but he's been using v9 and v10 on Win7 for some time with no problems that could not be fixed by applying an Alpha5 patch or some tutoring.