PDA

View Full Version : redirected to alpha UK Site


ABC123

Tassos
10-29-2011, 02:47 PM
Without being asked:
Typing www.alphasoftware.com is redirecting me to http://alphasoftware.co.uk/
I would prefer to access the site in the US.

Is this because I am connecting from Europe (actually from Greece) and you have decided to move all European users to the UK site?
rgds
Tassos

DaveM
10-29-2011, 03:59 PM
I just tried it from Florida and it directed me properly to the US site?

kkfin
10-29-2011, 04:03 PM
use this (http://www.hidemyass.com) or any other similar service.

The Mage
10-30-2011, 02:41 AM
I assume this has to be an American site for this to work. Interestingly I was able to access the UK site without a problem a few weeks ago. (I cheated and downloaded a trial version of 11 before they released it here.)

But thinking about this, I should try to find a similar service in the UK so I can access some of the Doctor Who stuff on the BBC website.

Clipper87
10-31-2011, 02:29 PM
From my place I just come to the US site

WendyWelton
10-31-2011, 03:52 PM
It must have something that senses your location from your IP address, and directs Europe to the UK.

as an aside - I LOVE Dr. Who!

Tim Kiebert
10-31-2011, 05:39 PM
Down here in Oz I get directed to the UK. When I remote in to a US site and try, it goes to the US page.

....ditto on Dr Who :-)

Ian Stewart
10-31-2011, 09:10 PM
Also in Australia, during the weekend I was redirected to the UK site but I think that was because the US site had a problem (at least when I tried to get on it).

Yesterday and today, I go straight to the US site.

Ken Tjia
11-06-2011, 12:51 AM
from Vancouver, Canada
i got directed to UK site.

The short cust is to type alphasoftware.com/message
and select from there ....

deano
11-06-2011, 01:32 AM
Wierd, Ken.

From Surrey BC, a suburb of Vancouver, Canada, www.alphasoftware.com goes to the US site.

PowerGen
11-06-2011, 01:18 PM
Also get redirected to the UK Site from Ireland - Bugged me at the start but got over it. The UK guys seem to provide the same service and in fairness when I had an initial problem with access to downloads it was resolved very quickly.

This URL will get the US site - don't know if this will remain in place into the future.

http://server2.alphasoftware.com/

StevenMcLean
11-08-2011, 08:52 AM
In Toronto it is a 50/50 crap shoot. sometimes US, sometimes UK very frustrating...

iRadiate
11-08-2011, 07:34 PM
Steven, that's interesting, I'm just a couple of hours down the road in London and I always get to the U.S. site.
Must be an ISP thing?

Has anyone who is getting redirected tried deleting their DNS cache? From a command prompt, type ipconfig /flushdns
Just a thought.

glenschild
12-17-2011, 09:56 PM
:wink: Use Safari