Alpha Software Mobile Development Tools:   Alpha Anywhere    |   Alpha TransForm subscribe to our YouTube Channel  Follow Us on LinkedIn  Follow Us on Twitter  Follow Us on Facebook

Announcement

Collapse

The Alpha Software Forum Participation Guidelines

The Alpha Software Forum is a free forum created for Alpha Software Developer Community to ask for help, exchange ideas, and share solutions. Alpha Software strives to create an environment where all members of the community can feel safe to participate. In order to ensure the Alpha Software Forum is a place where all feel welcome, forum participants are expected to behave as follows:
  • Be professional in your conduct
  • Be kind to others
  • Be constructive when giving feedback
  • Be open to new ideas and suggestions
  • Stay on topic


Be sure all comments and threads you post are respectful. Posts that contain any of the following content will be considered a violation of your agreement as a member of the Alpha Software Forum Community and will be moderated:
  • Spam.
  • Vulgar language.
  • Quotes from private conversations without permission, including pricing and other sales related discussions.
  • Personal attacks, insults, or subtle put-downs.
  • Harassment, bullying, threatening, mocking, shaming, or deriding anyone.
  • Sexist, racist, homophobic, transphobic, ableist, or otherwise discriminatory jokes and language.
  • Sexually explicit or violent material, links, or language.
  • Pirated, hacked, or copyright-infringing material.
  • Encouraging of others to engage in the above behaviors.


If a thread or post is found to contain any of the content outlined above, a moderator may choose to take one of the following actions:
  • Remove the Post or Thread - the content is removed from the forum.
  • Place the User in Moderation - all posts and new threads must be approved by a moderator before they are posted.
  • Temporarily Ban the User - user is banned from forum for a period of time.
  • Permanently Ban the User - user is permanently banned from the forum.


Moderators may also rename posts and threads if they are too generic or do not property reflect the content.

Moderators may move threads if they have been posted in the incorrect forum.

Threads/Posts questioning specific moderator decisions or actions (such as "why was a user banned?") are not allowed and will be removed.

The owners of Alpha Software Corporation (Forum Owner) reserve the right to remove, edit, move, or close any thread for any reason; or ban any forum member without notice, reason, or explanation.

Community members are encouraged to click the "Report Post" icon in the lower left of a given post if they feel the post is in violation of the rules. This will alert the Moderators to take a look.

Alpha Software Corporation may amend the guidelines from time to time and may also vary the procedures it sets out where appropriate in a particular case. Your agreement to comply with the guidelines will be deemed agreement to any changes to it.



Bonus TIPS for Successful Posting

Try a Search First
It is highly recommended that a Search be done on your topic before posting, as many questions have been answered in prior posts. As with any search engine, the shorter the search term, the more "hits" will be returned, but the more specific the search term is, the greater the relevance of those "hits". Searching for "table" might well return every message on the board while "tablesum" would greatly restrict the number of messages returned.

When you do post
First, make sure you are posting your question in the correct forum. For example, if you post an issue regarding Desktop applications on the Mobile & Browser Applications board , not only will your question not be seen by the appropriate audience, it may also be removed or relocated.

The more detail you provide about your problem or question, the more likely someone is to understand your request and be able to help. A sample database with a minimum of records (and its support files, zipped together) will make it much easier to diagnose issues with your application. Screen shots of error messages are especially helpful.

When explaining how to reproduce your problem, please be as detailed as possible. Describe every step, click-by-click and keypress-by-keypress. Otherwise when others try to duplicate your problem, they may do something slightly different and end up with different results.

A note about attachments
You may only attach one file to each message. Attachment file size is limited to 2MB. If you need to include several files, you may do so by zipping them into a single archive.

If you forgot to attach your files to your post, please do NOT create a new thread. Instead, reply to your original message and attach the file there.

When attaching screen shots, it is best to attach an image file (.BMP, .JPG, .GIF, .PNG, etc.) or a zip file of several images, as opposed to a Word document containing the screen shots. Because Word documents are prone to viruses, many message board users will not open your Word file, therefore limiting their ability to help you.

Similarly, if you are uploading a zipped archive, you should simply create a .ZIP file and not a self-extracting .EXE as many users will not run your EXE file.
See more
See less

Embedded object not displaying

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Embedded object not displaying

    Using 6012-5338

    I have a main menu UX, with a tabbed object and its tab panes for the main menu categories. A few of the "sub menus" are loaded as an embedded object, to be called as an AJAX callback (the default) when the tab pane is selected.

    The embedded objects are more UXs with more menu choices.

    Suddenly (maybe with the advent of this build - I'm not sure) I have one user for whom a couple of the embedded objects do not display. Yet, a couple other embedded objects display just fine.

    I can prove that they load when the tab is selected; I can run onLoadComplete javascript. And I can find the objects and their controls in Chrome inspector. But the contents of the tab simply fail to display - nothing happens at all.

    No console errors.

    This user actually has the same rights that I have (it's their company administrator) and there's no problem with my login.

    I've not added any custom show/hide expressions or anything like that, in fact haven't fiddled with the menu components for quite some time. Of course I've re-saved, re-published, re-evaluated, all with no effect.

    Outta ideas, can't find anything to adjust, so I wondered if anyone else has seen something this and even better, solved it.
    -Steve
    sigpic

  • #2
    Re: Embedded object not displaying

    Is the embedded object likely to be used by more that 40% of users?
    Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results.
    Albert Einstein, (attributed)
    US (German-born) physicist (1879 - 1955)

    Comment


    • #3
      Re: Embedded object not displaying

      6194-5379 appears to have fixed this. I went with the pre-release to fix the memory leak, but it looks like that's still a problem.
      -Steve
      sigpic

      Comment


      • #4
        Re: Embedded object not displaying

        Originally posted by Steve Workings View Post
        I went with the pre-release to fix the memory leak, but it looks like that's still a problem.
        That's disappointing. I'm still hanging out in 5667 hoping the next official update is solid enough to move forward.
        Mike Brown - Contact Me
        Programmatic Technologies, LLC
        Programmatic-Technologies.com
        Independent Developer & Consultant

        Comment


        • #5
          Re: Embedded object not displaying

          Originally posted by mikeallenbrown View Post
          That's disappointing. I'm still hanging out in 5667 hoping the next official update is solid enough to move forward.
          Try testing with a panel navigator with tab band controls. I had that problem previously, can't remember which build, and using the panel navigator fixed it. You will have to play with styling to replicate the regular tab control.

          Comment


          • #6
            Re: Embedded object not displaying

            Sean. I don't know what you're talking about here. Maybe you responded to the wrong post?
            Mike Brown - Contact Me
            Programmatic Technologies, LLC
            Programmatic-Technologies.com
            Independent Developer & Consultant

            Comment


            • #7
              Re: Embedded object not displaying

              Hi Mike,

              What I'm saying is do a test with a similar setup/layout using panel layout and navigator with panels and tab band control. That way you can somewhat replicate the Tab UI. You can then try to eliminate other issues until you have determined for sure that the issue resides in the Tab UI and not with the embedded ux controls, etc. Primarily a way of debbugging by removing potential issues and rebuilding....

              Of course, I was making the assumption that he was using a Tabbed UI or Tab control in a UX component builder....

              Comment

              Working...
              X