Alpha Video Training
Results 1 to 2 of 2

Thread: How to get dropdown box value based on other drop down box in grid?

  1. #1
    Member
    Real Name
    Satyanarayana Lella
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Hyderabad
    Posts
    164

    Default How to get dropdown box value based on other drop down box in grid?

    Hi All,
    I am using two dropdown boxes,those are name and email id .If I select name in one drop down box, I want to get email id's of this name in other dropdown box in Updatable Grid Component.

  2. #2
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Andy Gill
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Barbados
    Posts
    1,028

    Default Re: How to get dropdown box value based on other drop down box in grid?

    Alpha does it all for you. Use cascading dropdowns...check the videos if in doubt.

Similar Threads

  1. Grid Drop Down Box
    By Dan_Foster in forum Application Server Version 9 - Web/Browser Applications
    Replies: 9
    Last Post: 09-16-2009, 01:17 PM
  2. Grid Details drop down box
    By JH10 in forum Application Server Version 9 - Web/Browser Applications
    Replies: 5
    Last Post: 06-22-2009, 04:28 AM
  3. Dropdown Box Filter in Grid Component
    By den1s in forum Web Application Server v7
    Replies: 6
    Last Post: 06-13-2006, 03:43 PM
  4. Dropdown box
    By Sonia Sidhwaney in forum Web Application Server v6
    Replies: 3
    Last Post: 06-29-2005, 05:38 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •