Alpha Video Training
Results 1 to 6 of 6

Thread: AfterUpdateRecord works in "Working Preview" mode but not in the web app.. Help

  1. #1
    Member
    Real Name
    Steve Kent
    Join Date
    May 2011
    Posts
    139

    Default AfterUpdateRecord works in "Working Preview" mode but not in the web app.. Help

    I have a simple piece of code that looks up records in a table and updates certain fields.

    This code is place in the afterupdaterecords section in a web form and relies on only one field from a grid..."Proc_num"

    It works perfectly when I test it in the Working Preview mode but when I save it, publish it and run it from the actual web form it doesn't work. No error messages are delivered.

    Code is as follows

    function AfterUpdateRecord as v (e as p)

    dim a_tbl as p

    a_tbl = table.open("[PathAlias.ADB_Path]\trainingdev")

    dim vProcd as c = e.datasubmitted.Proc_num

    dim reason as c = "Retraining Needed due to Procedure "+ quote(vProcd)+" Being Revised"
    DIM a5_operation_order as C
    a5_operation_order = "recno()"
    query.order = a5_operation_order
    DIM a5_operation_filter as C

    a5_operation_filter = "Procedure_number = " + quote(vProcd)
    query.filter = a5_operation_filter

    query.options = "I"
    query.description = "Temporary Query"
    i_indx = a_tbl.query_create("N")

    update.fields = 3
    update.field1 = "Date_Expires"
    update.expr1 = "DATE()"
    update.field2 = "Retrain_Datestamp"
    update.expr2 = "DATE()"
    update.field3 = "Decert_Reason"
    update.expr3 = quote(reason)

    a_tbl.update()

    end function


    Any help would be appreciated

    Steve

  2. #2
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Andy Gill
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Barbados
    Posts
    1,029

    Default Re: AfterUpdateRecord works in "Working Preview" mode but not in the web app.. Help

    maybe your pathalias is not configured for the server.

  3. #3
    Member
    Real Name
    Steve Kent
    Join Date
    May 2011
    Posts
    139

    Default Re: AfterUpdateRecord works in "Working Preview" mode but not in the web app.. Help

    I develop and publish on the server
    Alias is set as follows.

    [PathAlias.ADB_Path] = =a5.get_path()

    the path to the data is c:\noel_db

    I'm not real up on this. Are you suggesting the pathalias should be

    [PathAlias.ADB_Path] = = c:\noel_db

  4. #4
    Member
    Real Name
    Steve Kent
    Join Date
    May 2011
    Posts
    139

    Default Re: AfterUpdateRecord works in "Working Preview" mode but not in the web app.. Help

    OK. I played with the pathalias and that didn't fix the problem. This database has been live for over a year and all data files are in the same directory.
    Still need some help..
    Anyone?

    Thanks Steve

  5. #5
    Member
    Real Name
    Steve Kent
    Join Date
    May 2011
    Posts
    139

    Default Re: AfterUpdateRecord works in "Working Preview" mode but not in the web app.. Help

    Problem Solved

  6. #6
    Volunteer Moderator
    Real Name
    James A. Talbott, Jr.
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Lexington, KY
    Posts
    1,470

    Default Re: AfterUpdateRecord works in "Working Preview" mode but not in the web app.. Help

    Steve,
    For those who use this board in the future, it would be great if you shared the solution.
    Thanks.
    Jay
    Jay Talbott
    Lexington, KY


Similar Threads

  1. "Working Preview" not working since installing V11 new patch today
    By kimhere in forum Application Server Version 11 - Web/Browser Applications
    Replies: 10
    Last Post: 03-02-2012, 07:47 PM
  2. Working Preview Not Working after "compiling grid"
    By kimhere in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 5
    Last Post: 08-02-2011, 10:46 AM
  3. SQL Live Preview "good" Local published "Bad"
    By koga101 in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 0
    Last Post: 11-03-2010, 03:24 PM
  4. Graphics in "Live Preview" not working?
    By donm1021 in forum Application Server Version 8
    Replies: 1
    Last Post: 12-19-2007, 11:55 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •