Alpha Video Training
Results 1 to 2 of 2

Thread: Table not found on Intermediate Login Page

  1. #1
    Member
    Real Name
    Chris Turnbull
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    445

    Default Table not found on Intermediate Login Page

    Hi,

    I am using the following code to get the current user but I am getting a table not found:-

    The name of the connection and table are correct. The table is also an active link. I am using SQL2008.

    <%A5

    ' dim variables

    dim session.current_username as c

    ' get user
    cn = "::name::RSPortal"
    table = "websecurity_users"
    filter = "email = '" + a5ws_getcurrentuser() + "'"
    result = "email"
    session.current_username = sql_lookup(cn, table, filter, result)

    ' redirect user to launcher
    response.redirect("rsp_portal_tabbedUI.a5w")

    %>

    Any ideas greatfully received.
    Thanks

    Chris
    Last edited by Turnbullca; 07-25-2012 at 07:15 AM.

  2. #2
    Volunteer Moderator
    Real Name
    James A. Talbott, Jr.
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Lexington, KY
    Posts
    1,471

    Default Re: Table not found on Intermediate Login Page

    I am not sure why the sql_lookup is not working, but try writing out the sql_lookup string in full instead of using variables.
    Also, try the sql_lookup in the interactive window on the desktop, without the variables. If that works, try using the variables.

    If you have an active link table, have you tried using lookupc? If you use lookupc, make sure to use [PathAlias.ADB_Path]\ in front of the active link table name.
    Hope this helps.
    Jay
    Jay Talbott
    Lexington, KY


Similar Threads

  1. Web page displays for 3-4 seconds then returns to login page
    By perry99 in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 2
    Last Post: 09-09-2011, 01:21 AM
  2. Going from Web login page to customer table
    By rcourtemanche in forum Application Server Version 8
    Replies: 8
    Last Post: 12-23-2010, 02:27 AM
  3. Login Page
    By kkfin in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 1
    Last Post: 08-22-2010, 10:44 AM
  4. Login page
    By mcolucci in forum Web Application Server v7
    Replies: 7
    Last Post: 05-26-2006, 05:27 PM
  5. page not found
    By Ian_Edwards in forum Web Application Server v6
    Replies: 14
    Last Post: 06-27-2005, 07:45 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •