Alpha Video Training
Results 1 to 4 of 4

Thread: Is there a way to dynamically allow users to add another record to a dialog...

  1. #1
    Member
    Real Name
    Josh Cole
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    678

    Default Is there a way to dynamically allow users to add another record to a dialog...

    I have a work order request form inside of my mobile app. The data structure is a header/detail relationship. So I have an overall description and some other header type information I collect and then I would like them to be able to add as many detail records as they need to. I know how to do this with a grid but I've never done it with a dialog. Any feedback is appreciated!

  2. #2
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Chris Tappan
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Marietta, GA
    Posts
    1,297

    Default Re: Is there a way to dynamically allow users to add another record to a dialog...

    The dialog is fairly well built for that. Read up on/watch videos on dialog repeating sections.
    Last edited by christappan; 05-02-2013 at 04:37 PM. Reason: wrote detail instead of dialog

  3. #3
    Member
    Real Name
    Josh Cole
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    678

    Default Re: Is there a way to dynamically allow users to add another record to a dialog...

    Thanks

  4. #4
    Member
    Real Name
    Josh Cole
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    678

    Default Re: Is there a way to dynamically allow users to add another record to a dialog...

    Have you been able to set the width by percentage for a control within a repeating section container? I was hoping to avoid creating a different UI for different size screens. I've had success with most forms but the repeating sections don't seem to like percentages.

Similar Threads

  1. Can no longer add NEW USERS or change the PERMISSIONS of current users
    By Rich Hartnett in forum Application Server Version 11 - Web/Browser Applications
    Replies: 1
    Last Post: 07-10-2012, 09:13 PM
  2. Action Button (Zip Code Lookup) on a Single Record Add Grid? Or a Dialog?
    By Jeff Blackwell in forum Application Server Version 11 - Web/Browser Applications
    Replies: 0
    Last Post: 10-28-2011, 03:01 AM
  3. Dialog vs "Add Record Only" Grid (pros & cons)
    By jeffw85 in forum Web Application Server v7
    Replies: 3
    Last Post: 02-08-2007, 05:13 PM
  4. How Can I add a new record using a Dialog component?
    By javierjar in forum Web Application Server v7
    Replies: 6
    Last Post: 02-02-2006, 07:03 PM
  5. first record add dialog
    By John Cunradi in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 2
    Last Post: 09-19-2003, 11:59 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •