Alpha Video Training
Results 1 to 5 of 5

Thread: Javascript not firing on grid

  1. #1
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Larry Grupido
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,826

    Default Javascript not firing on grid

    I am opening a grid inside a tabbed UI. In certain cases the javascript for that grid is firing correctly. In other cases, it is not firing at all.

    In both cases, I am calling the grid in the exact same way (from a button.) under the exact same circumstances.

    To test, I put an alert into the client side event I am having trouble with - sometimes the alert pops up, other times not. (This particular event is ongridrendercomplete.) But that is not the only event failing to fire.

    If I put the grid in a window instead of a tabbed UI, it works fine.

    Is there something about the tabbed UI that could be keeping the javascript from firing?

    Any suggestions on how to go about debugging this?

    Note: It does it the same incorrect way in IE and Firefox.

  2. #2
    Member
    Real Name
    John Smith
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    7

    Default Re: Javascript not firing on grid

    My first thought is the ongridredercomplete event may only fire the first time the grid is viewed in the tabbed UI. Subsequent views of the grid fail to fire this event since the grid is technically already rendered and is just being re-displayed.

    This would explain why it works in a window because that window and grid are being destroyed every time the window is closed, thus it has to be completely rendered when you open window again.

  3. #3
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Larry Grupido
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,826

    Default Re: Javascript not firing on grid

    I thought of something like that, but it's certain grid to grid combos that aren't firing. If a button fires correctly, it fires correctly, or not. Doesn't matter if it's first or second.

    Since my post I think I've narrowed down the problem to a particular script that is causing a problem. Now to try to figure out why!

  4. #4
    Member
    Real Name
    Omar Garcia
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    582

    Default Re: Javascript not firing on grid

    I've had issues with scripts not firing in firefox. Have not figured out why. Same app runs fine in ie and chrome. ... so check with another browser..

  5. #5
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Larry Grupido
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,826

    Default Re: Javascript not firing on grid

    I've since identified the offending script. The system would get to it, then stop working.

Similar Threads

  1. Insert Grid Component Code not firing....
    By omagarc in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 6
    Last Post: 07-27-2011, 12:24 AM
  2. Insert Grid Component Code not firing....
    By omagarc in forum Alpha Five Version 10 - Desktop Applications
    Replies: 1
    Last Post: 07-22-2011, 07:07 PM
  3. Linked Grid not consistently firing...
    By cavj1 in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 4
    Last Post: 12-07-2010, 02:18 PM
  4. Delete of record in grid not firing OnPageRedirect event
    By workaholic06 in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 1
    Last Post: 08-10-2010, 12:52 AM
  5. Conditional JavaScript just firing once
    By mmaisterrena in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 2
    Last Post: 04-12-2010, 10:43 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •