Alpha Video Training
Results 1 to 2 of 2

Thread: Excel 2013 ole.GetObject("","Excel.Application") Error

  1. #1
    Member
    Real Name
    Alex Wan
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    United Kingdom
    Posts
    15

    Default Excel 2013 ole.GetObject("","Excel.Application") Error

    I try to call Excel 2013 at my xBasic script but fail to open it! Did anyone have the same problem?

    Dim xlApp as P
    Dim xlName as C
    xlName = "D:\Test.xlsx"
    xlApp = ole.GetObject("" ,"Excel.Application")
    xlApp.Workbooks.Open(xlName)
    xlApp.Visible = .T. 'comment this line out if you don't want to see Excel




    Error message from Excel 2013
    "We're sorry, but Excel has run into an error that is preventing it from working correctly. Excel will need to be closed as result.
    Would you like us to repair now?"

    Error message from A5V9
    Script: Test Line:4
    xlApp = ole.GetObject("","Excel.Application")
    Could not open OLE object 'Excel.Application'

    The above script working fine in Excel 2007 and 2010 with Windows 8 Pro.

    Many thanks

  2. #2
    Member
    Real Name
    tarik salt
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    1

    Default Re: Excel 2013 ole.GetObject("","Excel.Application") Error

    same problem here, did anyone found a solution...

Similar Threads

  1. append.m_exp24 = convert_type(time("",now()),"c") returns error -"improper characte
    By Freewilly3d in forum Alpha Five Version 11 - Desktop Applications
    Replies: 4
    Last Post: 04-08-2013, 09:12 PM
  2. "Object Is Not Defined" Error When I Use "Close Form" in the "OnInit"
    By nigeldude in forum Alpha Five Version 11 - Desktop Applications
    Replies: 5
    Last Post: 03-23-2013, 05:22 AM
  3. Another Bug: Exporting to Excel a grid with a "Link" column
    By adrian1 in forum Application Server Version 11 - Web/Browser Applications
    Replies: 0
    Last Post: 01-17-2012, 10:23 PM
  4. Error "Extra characters at end of expression" when LINK field is type "K"
    By RichCPT in forum Application Server Version 11 - Web/Browser Applications
    Replies: 1
    Last Post: 10-29-2011, 01:11 AM
  5. "Add" and "Save" buttons don't stay on "Self" page
    By Scholin in forum Application Server Version 8
    Replies: 2
    Last Post: 02-05-2008, 08:50 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •