Alpha Video Training
Results 1 to 3 of 3

Thread: AJAX: Accessing data of the image field on the "e' or the "Request variable"

  1. #1
    Member
    Real Name
    MobApp
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    312

    Default AJAX: Accessing data of the image field on the "e' or the "Request variable"

    In UX component having an image (that may be bounded to underlying record), when I do an AJAX call to the server, does it not send the entire image data in the "e" or the "Request" variable?
    Currently when I debug and see the Request.Variables.V.R1.IMAGE1 field on the xBasic it is showing just the name: A5SessionFile/1e270465-ef04-4608-9968-e6e07734d6f2.JPG - but where is the image data (blob, etc)? How do I access the data on the server from this image field using the "e" or the "Request variable"?

  2. #2
    Member
    Real Name
    Mark Rossi
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Australia
    Posts
    24

    Default Re: AJAX: Accessing data of the image field on the "e' or the "Request variable"

    Now sure if this is any help to you, but in an a5w page I use
    Code:
     request.applicationRoot + "session_folders\\" +  session.Sessionid
    I'm fairly sure that this works in the UX onDialogInitialize as well.

  3. #3
    Member
    Real Name
    MobApp
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    312

    Default Re: AJAX: Accessing data of the image field on the "e' or the "Request variable"

    Thanks Mark - Sorry I missed this post.

Similar Threads

  1. Ajax callback "Additional Data to Submit"
    By coleresources in forum Mobile & Browser Applications
    Replies: 4
    Last Post: 02-12-2014, 09:58 PM
  2. Variable "request" not found
    By richardurban in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 1
    Last Post: 08-16-2012, 08:33 PM
  3. Error: Variable "request" not found in a5ws_Login_User
    By rgbohio in forum Application Server Version 11 - Web/Browser Applications
    Replies: 2
    Last Post: 03-23-2012, 02:30 PM
  4. copy previous field / record by pressing key ctrl + shift + " f " / " r " problem
    By dannysiu in forum Alpha Five Version 10 - Desktop Applications
    Replies: 3
    Last Post: 10-12-2011, 06:12 AM
  5. "Field Display Formatting" is Lost when "Pre-fetch data for Detailed View = Active"
    By PhillipS in forum Application Server Version 9 - Web/Browser Applications
    Replies: 0
    Last Post: 07-23-2009, 11:02 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •