Alpha Video Training
Results 1 to 7 of 7

Thread: List Control Select All Records

  1. #1
    Member
    Real Name
    William F Greenberg
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Loxahatchee/Palm Bech Florida
    Posts
    185

    Default List Control Select All Records

    I have a button and I need to select all records in a list control when the button is selected. Does anyone have help for this issue?

  2. #2
    Member -Jinx-'s Avatar
    Real Name
    Jinx
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Wisconsin
    Posts
    963

    Default Re: List Control Select All Records

    http://msgboard.alphasoftware.com/al...on-for-UX-list

    The forums search function isn't the best. You can use google though; like this:

    Code:
    site:http://msgboard.alphasoftware.com/alphaforum/ list select all

  3. #3
    Member
    Real Name
    William F Greenberg
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Loxahatchee/Palm Bech Florida
    Posts
    185

    Default Re: List Control Select All Records

    Jinx thank you big time. I needed to select all the records from my list and your answer nailed it. Thank you, Thank you, Thank you etc........LOL

    Thank you so much you helped me allot.

  4. #4
    Member
    Real Name
    William F Greenberg
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Loxahatchee/Palm Bech Florida
    Posts
    185

    Default Re: List Control Select All Records

    How do I make a search in Google for other things using this "site:http://msgboard.alphasoftware.com/alphaforum/ list select all". I'm not sure how this works.

  5. #5
    Member -Jinx-'s Avatar
    Real Name
    Jinx
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Wisconsin
    Posts
    963

    Default Re: List Control Select All Records

    Everything after the last "/" are the search terms. It works with any website. In the case of the above, I was searching for "list select all".

  6. #6
    Member
    Real Name
    William F Greenberg
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Loxahatchee/Palm Bech Florida
    Posts
    185

    Default Re: List Control Select All Records

    Ok I got now!

    Thanks

  7. #7
    "Certified" Alphaholic mikeallenbrown's Avatar
    Real Name
    Mike Brown
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    United States
    Posts
    1,759

    Default Re: List Control Select All Records

    Quote Originally Posted by -Jinx- View Post
    http://msgboard.alphasoftware.com/al...on-for-UX-list

    The forums search function isn't the best. You can use google though; like this:

    Code:
    site:http://msgboard.alphasoftware.com/alphaforum/ list select all
    This just became a new bookmark in my browser! ...the forums search is all but useless
    Mike Brown - Contact Me
    Programmatic Technologies, LLC
    Programmatic-Technologies.com
    Independent Developer & Consultant

Similar Threads

  1. List control select current record
    By jmsilva in forum Mobile & Browser Applications
    Replies: 8
    Last Post: 05-15-2014, 09:34 PM
  2. Multi-Select List Control and Client Side filtering
    By Steve Workings in forum Mobile & Browser Applications
    Replies: 1
    Last Post: 05-14-2014, 11:31 AM
  3. UX List Control - not allowing multi-select or single click
    By erichf in forum Mobile & Browser Applications
    Replies: 2
    Last Post: 04-02-2014, 05:37 PM
  4. UX List Control based on a SQL Select statement using Like with an Argument
    By Davidk in forum Mobile & Browser Applications
    Replies: 4
    Last Post: 02-13-2014, 10:54 AM
  5. Select Records (In Report section of the Control P
    By Rosemary Anderson in forum Alpha Five Version 6
    Replies: 11
    Last Post: 03-20-2005, 12:30 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •