Alpha Video Training
Results 1 to 4 of 4

Thread: Installed new QB14, can no longer create PDF in A5

  1. #1
    Member
    Real Name
    Jack DeBoer
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Houston, TX
    Posts
    457

    Default Installed new QB14, can no longer create PDF in A5

    Using V10.5 & V11 Finally updated to the new version of Quick Books 14 & now can no longer create pdf files from Alpha Desktop.
    When you try to create a pdf, nothing happens. NO error messages or anything. Then after you try doing this, you can not even print a report to a regular printer until you restart computer.

    Is there an easy way to fix this beside reloading the alpha software and then all the updates?

  2. #2
    Member
    Real Name
    Jack DeBoer
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Houston, TX
    Posts
    457

    Default Re: Installed new QB14, can no longer create PDF in A5

    Just realized I put in V12 section and not V11 or V10. As an update I reinstalled V10.5, then did update. I reinstalled V11, then installed update. Still can not get Alpha to print PDF. I do not know what Quickbooks did when Installed V14 but it screwed up Alpha printing reports to pdf's What ever was changed did not screw up cutepdf since I can still use that as a printer and then get a pdf. The bad part is I get no error messages, just nothing happens, & then keeps you from using a regular printer.

  3. #3
    "Certified" Alphaholic Stan Mathews's Avatar
    Real Name
    Stan Mathews
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Bowling Green, KY
    Posts
    25,119

    Default Re: Installed new QB14, can no longer create PDF in A5

    Misread, sorry.
    There can be only one.

  4. #4
    Member
    Real Name
    Jack DeBoer
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Houston, TX
    Posts
    457

    Default Re: Installed new QB14, can no longer create PDF in A5

    Why is it I can never do a search to get results that I want, but the threads posted at bottom give me results

    Not at office now but I did not restart computer before reinstall I will give that a try I also found I can try to install drivers without having to do a full install

    The other thing I was thinking was maybe qb installed a newer version so when doing a reinstall of alpha it is not putting the old file back and alpha doesn't recognize the newest file

Similar Threads

  1. Fixed, installed pdf driver A5v9 win7
    By irwincohen in forum Alpha Five Version 9 - Desktop Applications
    Replies: 7
    Last Post: 04-25-2013, 03:08 PM
  2. Installed V11, Deleted V7 & V8, now can not create PDF files
    By turbojack in forum Alpha Five Version 11 - Desktop Applications
    Replies: 2
    Last Post: 10-28-2011, 03:41 PM
  3. I can't create tempreport.pdf when I want generate a PDF report...
    By JJdeveloper in forum Application Server Version 8
    Replies: 5
    Last Post: 06-27-2007, 01:24 AM
  4. error Alpha Five Printer for PDF printer not installed
    By oldtony in forum Web Application Server v7
    Replies: 2
    Last Post: 12-05-2005, 02:20 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •