Alpha DevCon 2018
Results 1 to 3 of 3

Thread: How do I use the Override settings for a UX control with a list box?

  1. #1
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Lee Vasic
    Join Date
    May 2010
    Location
    Salt Lake City
    Posts
    1,135

    Default How do I use the Override settings for a UX control with a list box?

    I can see the override setting. But I need help in how to use it. I want to change the filter depending on how the UX is called.

    This is ignored: I'm not sure what I'm missing.

    page_fields[8].v.listView.sql.filter = "Staff_ID = :UserID"

  2. #2
    Member
    Real Name
    ferry kurniawan
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Jakarta
    Posts
    96

    Default Re: How do I use the Override settings for a UX control with a list box?

    bump, I have same problem. The overidde setting doesn't works. anyone can help/know the solution? thanks.

  3. #3
    Member
    Real Name
    ferry kurniawan
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Jakarta
    Posts
    96

    Default Re: How do I use the Override settings for a UX control with a list box?

    finally I found the correct way to manipulating the list query (so I can use 1 component for multiple screens with different purpose)
    1. list definition : serverSide Before Query Event
    2. define a function to manipulate the sql query, in my case, I use argument value to remove 'where' condition
    2017-11-18_16h10_15.png
    2017-11-18_16h10_42.png

Similar Threads

  1. override grid settings
    By marcPCA in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 8
    Last Post: 04-05-2014, 11:27 AM
  2. using page override settings
    By Pat Bremkamp in forum Application Server Version 11 - Web/Browser Applications
    Replies: 5
    Last Post: 09-25-2012, 12:34 PM
  3. Override Settings on Tabbed UI
    By StephenP in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 0
    Last Post: 05-21-2010, 08:34 AM
  4. How to control line height within a xdialog record list list box
    By Fator in forum Alpha Five Version 10 - Desktop Applications
    Replies: 12
    Last Post: 05-13-2010, 01:25 AM
  5. Refresh Record List - List Box Control
    By jdrake in forum Alpha Five Version 9 - Desktop Applications
    Replies: 8
    Last Post: 08-14-2009, 08:54 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •