Alpha Video Training
Results 1 to 7 of 7

Thread: Script: A5_WebProjPublishDlg Property not found wf.basic subelement not found error

  1. #1
    Member
    Real Name
    Malcolm Harison
    Join Date
    May 2012
    Location
    Whakatane, New Zealand
    Posts
    168

    Default Script: A5_WebProjPublishDlg Property not found wf.basic subelement not found error

    Hi there,

    I made some changes to a UX and when I came to publish I got the above error - and can't publish. (adding a download button - with i-frame component as per the video).

    I restored the component to a a previous backup, checked that the changes were undone and ... same issue.

    I don't even know where to start looking ...

    any clues?


    Thanks

  2. #2
    Member
    Real Name
    Hans Jakob Rasmussen
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    4

    Default Re: Script: A5_WebProjPublishDlg Property not found wf.basic subelement not found error

    Hi.

    Did you find a solution to this problem ?
    I have the same fault on a new install. The old installation still works.

  3. #3
    Member
    Real Name
    Malcolm Harison
    Join Date
    May 2012
    Location
    Whakatane, New Zealand
    Posts
    168

    Default Re: Script: A5_WebProjPublishDlg Property not found wf.basic subelement not found error

    Hi Hans,

    I eventually found the problem component: as the update stopped, the faulty component is named in the 'publish' dialog - only it was hidden by the error message. I didn't find the problem, but re-built it.

    However, I did use an Alpha 'support ticket' and they supplied a script to find 'bad components.' I didn't try it, but I'd be happy to forward it (with the instructions) if you think it'd help. My email arroweducation@clear.net.nz

    Malcolm

  4. #4
    Member
    Real Name
    Hans Jakob Rasmussen
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    4

    Default Re: Script: A5_WebProjPublishDlg Property not found wf.basic subelement not found error

    Thanks.
    I managed to fix this myself Yesterday. I found some components that was "Unknown" and removed them. After that the system worked as normal.

    If you have a script that could help in the future if this should happened again, please forward this to hjr@webbiz.cc.

  5. #5
    Member
    Real Name
    John Titor
    Join Date
    May 2015
    Posts
    109

    Default Re: Script: A5_WebProjPublishDlg Property not found wf.basic subelement not found error

    Can anyone give me advice on how to fix this? I upgraded and reinstalled AA, restored my Workspace and then I kept getting these error when publishing. This is serious and I have users waiting. I cant find any documentation in this error.

  6. #6
    "Certified" Alphaholic peteconway's Avatar
    Real Name
    Peter Conway
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    2,638

    Default Re: Script: A5_WebProjPublishDlg Property not found wf.basic subelement not found error

    write to selwyn.
    Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results.
    Albert Einstein, (attributed)
    US (German-born) physicist (1879 - 1955)

  7. #7
    Alpha Software Employee Selwyn Rabins's Avatar
    Real Name
    Selwyn Rabins
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    Boston, MA
    Posts
    5,298

    Default Re: Script: A5_WebProjPublishDlg Property not found wf.basic subelement not found error

    please send your project to me so i can duplicate the problem.

    i will need a zip file of your project and a backup of the sql database that the components use.

Similar Threads

  1. Property not found e.dataSubmitted.Main subelement not found.
    By lauraRedway in forum Windows Desktop Applications
    Replies: 5
    Last Post: 04-08-2015, 12:53 PM
  2. Property not found ... p.___workToDoObj subelement not found
    By CarlMPearson in forum Mobile & Browser Applications
    Replies: 0
    Last Post: 01-21-2015, 06:28 AM
  3. Fatal error running a5_ajax_grid(): Property not found rtc.rowData[] subelement not f
    By gamma in forum Application Server Version 11 - Web/Browser Applications
    Replies: 2
    Last Post: 01-25-2013, 03:02 AM
  4. Custrom Controlled field: Property not found / Subelement not found
    By meanrat in forum Web Application Server v7
    Replies: 2
    Last Post: 02-26-2007, 01:50 PM
  5. Property Not Found / subelement not found
    By Rich Hartnett in forum Web Application Server v7
    Replies: 2
    Last Post: 10-13-2006, 09:31 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •