Alpha Video Training
Results 1 to 4 of 4

Thread: Missing Set in Main/Build Progarm - Shadows are fine

  1. #1
    Member
    Real Name
    Jennifer M. Payne
    Join Date
    Aug 2000
    Posts
    46

    Default Missing Set in Main/Build Progarm - Shadows are fine

    HELP!
    1st the shadow copies work fine - they don't seem to be missing the set
    2nd the Build version is missing a set - I don't know how long it's been missing/corrupt (I can see it in the windows directory but when try to load it says it can't open). I'm assuming it's corrupted.

    Can I just recreate the set or will I lose data? I'm not sure how all that works.

    Thanks for your help.

  2. #2
    Member
    Real Name
    Jon P Moody
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    140

    Default Re: Missing Set in Main/Build Progarm - Shadows are fine

    Jennifer, SETs don't contain any data so you should be able to rebuild without losing anything.

    Lookingat one of my shadows the set files are exactly the same size as the mastrer - you could try just copying the .SET, .SEM ans .SEX files over to the master and see if it works.

  3. #3
    Member
    Real Name
    Jennifer M. Payne
    Join Date
    Aug 2000
    Posts
    46

    Default Re: Missing Set in Main/Build Progarm - Shadows are fine

    Thanks Armasoft.

  4. #4
    "Certified" Alphaholic DaveM's Avatar
    Real Name
    Dave Mason
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Hudson, FL
    Posts
    5,986

    Default Re: Missing Set in Main/Build Progarm - Shadows are fine

    shadowing copies all sets and dbf names and sub files to the shadow copy. If you remake the set, you would lose any forms, reports and other contained within.
    Doing as Jon suggested should work. I have done that before and it did it for me. I did it on a backup copy to be safe.
    Dave Mason
    dave@aldaweb.com

    Skype is dave.mason46

Similar Threads

  1. UX & GRID: PREVIEW & WORKING PREVIEW are missing images, LIVE PREVIEW works fine
    By parkjammer in forum Mobile & Browser Applications
    Replies: 3
    Last Post: 03-18-2014, 11:21 AM
  2. DLLs missing in Visual Studio 10 Build
    By michael.wells@momentumweb in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 2
    Last Post: 09-02-2010, 08:25 PM
  3. Main menu build with xBasic
    By RodMG in forum Alpha Five Version 9 - Desktop Applications
    Replies: 10
    Last Post: 12-17-2008, 08:09 AM
  4. Latest build form/report design option missing
    By Finian Lennon in forum Alpha Five Version 8
    Replies: 2
    Last Post: 02-20-2008, 09:38 AM
  5. ddm, ddx, ddd in shadows?
    By Jeff Moses in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 3
    Last Post: 12-13-2000, 09:48 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •