Alpha Video Training
Results 1 to 2 of 2

Thread: Nor Records in List Control

  1. #1
    Member
    Real Name
    Norman Mouton
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    103

    Default Nor Records in List Control

    I have done an update to the latest version and now my list controls that I have published to the WAS after the update do not show any records.

    1. Build: 5487-5217
    2. Database: MariaDB

    When I do a live preview or a preview (fast or full) in Chrome on the DEV machine it works.
    Only when I publish and run in live environment that no data is shown.
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    David Kates
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Unionville, ON
    Posts
    7,623

    Default Re: Nor Records in List Control

    Just to confirm, your Server is on the same version/build as your Dev?
    In Chrome, if you right click somewhere on your page and choose Inspect, are you seeing any console errors? Don't right click inside the List, it doesn't work.

Similar Threads

  1. List Control Loading online for 2000 Records
    By JetLi in forum Mobile & Browser Applications
    Replies: 11
    Last Post: 12-12-2017, 11:45 AM
  2. Changing records in a list control
    By richard@tbdinc.net in forum Mobile & Browser Applications
    Replies: 5
    Last Post: 07-09-2017, 12:35 AM
  3. Delete records from bound child list control
    By KWessel in forum Mobile & Browser Applications
    Replies: 1
    Last Post: 08-11-2016, 03:58 PM
  4. List Control Select All Records
    By BillWFG in forum Mobile & Browser Applications
    Replies: 6
    Last Post: 05-23-2014, 08:56 PM
  5. Edit multiple records in list control
    By rjackson@arach.net.au in forum Mobile & Browser Applications
    Replies: 1
    Last Post: 11-24-2013, 10:12 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •