Alpha Video Training
Results 1 to 2 of 2

Thread: Load Test Web App with different logins or how to make StresStimulus work.

  1. #1
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Rich Fulham
    Join Date
    May 2011
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,011

    Default Load Test Web App with different logins or how to make StresStimulus work.

    Has anyone found a good way to load test an AA web application running under IIS such that each Virtual User for the load test signs in with a different login?

    If anyone has gotten StresStimulus.com to work, I'd really appreciate some help with that. It has fantastic options for pumping test data into the load test , but I cannot seem to get the test scripts to work from one day to the next.

  2. #2
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Rich Fulham
    Join Date
    May 2011
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,011

    Default Re: Load Test Web App with different logins or how to make StresStimulus work.

    Really? No one has gotten load testing to work?

    I eventually got the scripts to work most of the time, but not always. My conclusion is that the script needed more "correlation", but I could be wrong.

    "Correlation" is term used with HTTP/s protocol-based load testing tools that "teaches" the script how to handle the fact that some of the data in the http packets must be bound to the web session. The script has to recognize what pieces of data should be extracted from the server's responses and substituted in-place of the originally recorded values when posting back to the server. This is "headless" browser testing where just the data in the POSTS/GETS are manipulated for load testing. Mouse moves, clicks, etc are not recorded (or more specifically, played back) from the recorded script; just the low level data transmission at the http/s level is played back and manipulated.

    For now I'm going with browser-based load testing. It has its problems, too. I will start separate thread on that.

Similar Threads

  1. Make a copy of a production table for a test database
    By markG in forum Alpha Five Version 10 - Desktop Applications
    Replies: 4
    Last Post: 03-15-2017, 02:24 PM
  2. Geo Location Doesn't Work with Remote Test
    By pbc83 in forum Mobile & Browser Applications
    Replies: 3
    Last Post: 02-23-2015, 05:23 PM
  3. Why does this javascript IF test for an empy string not work ?
    By mikew2 in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 1
    Last Post: 08-06-2011, 01:24 PM
  4. $50 if you can make this work
    By mikew in forum Application Server Version 9 - Web/Browser Applications
    Replies: 6
    Last Post: 02-27-2009, 11:25 AM
  5. how do I make ONPRINTINIT work?
    By Wanda Tucker in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 8
    Last Post: 05-27-2003, 07:10 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •