Alpha Video Training
Results 1 to 2 of 2

Thread: Alpha Command Window button - what am I missing?

  1. #1
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    David Kates
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Unionville, ON
    Posts
    7,693

    Default Alpha Command Window button - what am I missing?

    In pre-release 5850 a Command Window button was added to the UI. I just tried this in pre-release 5858 but it doesn't seem to do what it says...

    Web Projects Control Panel - Command Window - You can now open a command window for the folder where the current Web Project is located. This is particularly useful if you want to execute a Git command from the command line.

    To open a command window, click the icon shown with a yellow highlight in the image below.
    AlphaCMDWindow.PNG

    When I click this button a Command Window does open, but it opens to C:\Users\<myusername>\Desktop>

    The current Web Project I'm in is located at D:\AlphaProjects\AlphaTest\AlphaTest.WebProjects\Default.WebProject

    Am I reading this wrong?

  2. #2
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    David Kates
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Unionville, ON
    Posts
    7,693

    Default Re: Alpha Command Window button - what am I missing?

    This bug has been fixed in today's pre-release 5860.

    Anyone have any ideas on how to get Alpha to test new stuff? Maybe it's a lot more complex than I think it is.
    Alpha adds something new. A pre-release is posted. Someone at Alpha downloads that pre-release and tests what is listed as new.

Similar Threads

  1. Cllick button on pop up window on ipad punches through to window behind
    By kingcarol in forum Application Server Version 11 - Web/Browser Applications
    Replies: 2
    Last Post: 05-26-2013, 01:35 PM
  2. differences between code command file and the code in a command button on a form
    By leufj in forum Alpha Five Version 9 - Desktop Applications
    Replies: 21
    Last Post: 05-27-2010, 06:36 PM
  3. V10 - Save command that can be used with a button?
    By Scholin in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 4
    Last Post: 08-06-2009, 05:14 PM
  4. Can't hide Window X close command
    By Arlen in forum Alpha Five Version 8
    Replies: 6
    Last Post: 05-12-2008, 04:17 PM
  5. Error: Missing END TYPE Command
    By Kirk Nelsen in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 4
    Last Post: 11-06-2003, 09:09 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •