Alpha Video Training
Results 1 to 4 of 4

Thread: UI Preview Bug

  1. #1
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    David Kates
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Unionville, ON
    Posts
    7,572

    Default UI Preview Bug

    Could someone confirm this bug. I don't think it matters what build... anything fairly current will do. I see this bug in 5667 to current.

    With a component open, click on the Live Preview tab... and you'll get a dialog with Fast Preview, Full Preview, Cancel choices.

    Choose Cancel

    Then click in the main menu (File, View, Preview...), on the Browser Icon - Open component in Chrome (or Firefox etc). This Browser icon is between New and Remote Test.
    You don't get a preview, you don't get the dialog, nothing. It's dead until you click on either the Live Preview or Working Preview tab.

    If you do click on the Live Preview tab... and later click on the Browser Icon, you do get a Preview... but you no longer get the dialog asking for Fast Preview, Full Preview, Cancel.

    Very messy.

  2. #2
    Moderator
    Real Name
    James A. Talbott, Jr.
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Versailles, KY
    Posts
    1,436

    Default Re: UI Preview Bug

    I see the same issue in 5159, and in 5581.
    I also see that if you skip your "step 1" and start out immediately in the browser icon (without cancelling the Live Preview) you get the use of the browser after choosing Fast or Full Preview.
    Also, it appears that after using Live Preview with Fast or Full Preview chosen, the browser icon does not require you to make that choice a second time.

    Jay
    Jay Talbott
    Lexington, KY


  3. #3
    "Certified" Alphaholic Lance Gurd's Avatar
    Real Name
    Lance Gurd
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Southampton, UK
    Posts
    1,422

    Default Re: UI Preview Bug

    Yes David, I am seeing the same as you on Build 5864-5310

  4. #4
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    David Kates
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Unionville, ON
    Posts
    7,572

    Default Re: UI Preview Bug

    Thanks guys, I had a feeling this had been around for some time.

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 07-27-2016, 02:46 PM
  2. Component works in 'working preview' but doesn't work in 'live preview'.
    By Jane1234 in forum Mobile & Browser Applications
    Replies: 5
    Last Post: 03-29-2015, 09:09 PM
  3. Working Preview not displaying any selected style-Live Preview works
    By gitpicker in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 0
    Last Post: 07-30-2014, 11:08 AM
  4. UX & GRID: PREVIEW & WORKING PREVIEW are missing images, LIVE PREVIEW works fine
    By parkjammer in forum Mobile & Browser Applications
    Replies: 3
    Last Post: 03-18-2014, 11:21 AM
  5. Image File Reference pics ARE VISIBLE in PREVIEW but NOT in LIVE PREVIEW
    By parkjammer in forum Application Server Version 11 - Web/Browser Applications
    Replies: 1
    Last Post: 04-04-2013, 11:50 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •