Alpha Video Training
Results 1 to 2 of 2

Thread: is it possible to read data

  1. #1
    Member
    Real Name
    Ogheneochuko Bright
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    4

    Default is it possible to read data

    Am pretty new to Alpha Transform, am building an app already but i want to query the database so that i can fetch back some data, is this possible with Transform.
    Thanks

  2. #2
    "Certified" Alphaholic glenschild's Avatar
    Real Name
    Glen Schild
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Frome, Somerset, UK
    Posts
    1,520

    Default Re: is it possible to read data

    Hi

    Yes several ways but a common use case is to use an api to callback
    Glen Schild



    My Blog


Similar Threads

  1. suddenly read-only data directories
    By Steve Wood in forum Windows Desktop Applications
    Replies: 6
    Last Post: 04-06-2019, 10:11 PM
  2. How to get user input data from a user in a read only grid and pass the data to XBASIC function`
    By Grove1GEL in forum Application Server Version 11 - Web/Browser Applications
    Replies: 1
    Last Post: 02-10-2017, 01:55 PM
  3. Using a read-only grid to get data and make data submission through code.
    By RhinoSmith in forum Mobile & Browser Applications
    Replies: 2
    Last Post: 04-12-2014, 12:51 PM
  4. Does A5 directly read A4 data?
    By risingsun in forum Alpha Five Version 7
    Replies: 3
    Last Post: 05-24-2006, 01:57 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •