Alpha Video Training
Results 1 to 3 of 3

Thread: Is it possible to relate a grid's "export to excel" to security levels?

  1. #1
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Jaime Ben David
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Karkur, Israel
    Posts
    1,051

    Default Is it possible to relate a grid's "export to excel" to security levels?

    Hi
    I would like to show/hide the export to excel option in a grid, how can i do that?

    Thanks
    Jaime

  2. #2
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Larry Grupido
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,816

    Default Re: Is it possible to relate a grid's "export to excel" to security levels?

    I imagine you could find the control name and show/hide it with JavaScript, but there are so many other ways to export to excel that you can more easily show and hide that it might be much easier just to use one of them.

    For instance, you could create a tabular report that mimics the grid and run that from an action button.

    You could use the built in action for exporting to excel - it has even more settings than the grid option.

  3. #3
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Jaime Ben David
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Karkur, Israel
    Posts
    1,051

    Default Re: Is it possible to relate a grid's "export to excel" to security levels?

    Thanks Larry

Similar Threads

  1. Excel 2013 ole.GetObject("","Excel.Application") Error
    By alexpwwan in forum Alpha Five Version 9 - Desktop Applications
    Replies: 1
    Last Post: 02-19-2014, 02:26 AM
  2. Is there a way to add an Excel export button to a "Detail View" vs. the grid?
    By Fulltimer in forum Application Server Version 11 - Web/Browser Applications
    Replies: 2
    Last Post: 01-31-2014, 11:19 PM
  3. Would like opinions on A5's "Security Framework"! Use it, or "Role Your Own"!
    By Fulltimer in forum Application Server Version 11 - Web/Browser Applications
    Replies: 11
    Last Post: 07-10-2013, 01:49 PM
  4. Another Bug: Exporting to Excel a grid with a "Link" column
    By adrian1 in forum Application Server Version 11 - Web/Browser Applications
    Replies: 0
    Last Post: 01-17-2012, 10:23 PM
  5. <META HTTP-EQUIV="REFRESH" CONTENT="5"> with a grid
    By Atta in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 4
    Last Post: 12-11-2011, 04:16 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •