Alpha Video Training
Results 1 to 3 of 3

Thread: Source view line numbers

  1. #1
    VAR
    Real Name
    Bill Parker
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    1,714

    Default Source view line numbers

    Is there a way to get line numbers in source view of the html editor. when I get an error, the line number is given but I must manually count to locate the line.

    Bill.

  2. #2
    Former Alpha Employee JerryBrightbill's Avatar
    Real Name
    Jerry Brightbill
    Join Date
    Apr 2000
    Posts
    5,173

    Default RE: Source view line numbers

    Open the html editor. Select the source tab and right click with the cursor in white space. The last option on the right click menu is line numbers. If it is checked, the line numbers are shown.

    The same option exists in the code editor and is accessed
    the same way.

    Jerry

  3. #3
    VAR
    Real Name
    Bill Parker
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    1,714

    Default RE: Source view line numbers

    WooHoo!!!

Similar Threads

  1. Line Numbers in the WAS Source view
    By Jesse Sanders in forum Archived Wishlist
    Replies: 3
    Last Post: 05-24-2005, 09:19 AM
  2. Invoice Line Numbers
    By alexmuir in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 10
    Last Post: 05-22-2005, 11:30 PM
  3. Line numbers
    By Birol Gezici in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 2
    Last Post: 08-14-2002, 07:10 AM
  4. line numbers in a child db.
    By Dave Swubtib in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 2
    Last Post: 01-19-2002, 09:52 AM
  5. line numbers in reports
    By stevemartin in forum Alpha Four Version 6 and Prior
    Replies: 4
    Last Post: 04-30-2001, 12:33 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •