Alpha Video Training
Results 1 to 2 of 2

Thread: Summarize Problem

  1. #1
    Member
    Real Name
    Sam Kerr
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    28

    Default Summarize Problem

    I am having a problem with summing a table to another. I summarize a table to another table and it chances my schema name. I have a field that I call profit that I'm summarizing and one time it runs it will be "Profit" then next time "Total_Profit". I have programs that run afterwards that keep crashing because of this. I have changed the "sum.db_dd_delete = .F." back and forth but this doesn't seem to work. Any thoughts?

  2. #2
    Member
    Real Name
    Sam Kerr
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    28

    Default RE: Summarize Problem

    I see that I posted this to the wrong forum. I sent another post to the right forum.

Similar Threads

  1. Summarize Operation
    By johngt in forum Alpha Five Version 6
    Replies: 4
    Last Post: 02-28-2005, 02:47 PM
  2. Summarize ??
    By BRIAN GRAY in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 1
    Last Post: 07-29-2004, 06:38 AM
  3. Summarize Problem
    By samkerr in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 0
    Last Post: 02-11-2004, 09:55 AM
  4. summarize question
    By martinwcole in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 2
    Last Post: 09-16-2003, 09:45 AM
  5. Summarize problem and solution
    By brett s in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 0
    Last Post: 11-12-2002, 02:06 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •