Alpha Video Training
Results 1 to 3 of 3

Thread: LICENSE COUNT EXCEEDED

  1. #1
    nehru albania
    Guest

    Default LICENSE COUNT EXCEEDED

    why beta5 gives a message LICENSE COUNT EXCEEDED in my shadowed database in my computer#3, while the shadowed database is open in my computer#2, both shadowed database are access in my server, how come the computer#3 can't open it,

    how come i can't experience the beta5 in my LAN?

    pls. help me guys out there, ASAP!

    i'm just trying to know the advantage of beta5 in a network if it is really fast by shadowing database.

    sincerely,

    nehru albania
    philippines

  2. #2
    "Certified" Alphaholic forskare's Avatar
    Real Name
    Ken Nordin
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Walker, MN
    Posts
    7,545

    Default RE: LICENSE COUNT EXCEEDED

    Nehru,

    It would help for us to know exactly what you did. How did you install v5? Did you install v5 on any of the other computers? See what I' saying? We need to know more information that what you gave us.

    kenn

  3. #3
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    William Hanigsberg
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Toronto, ON
    Posts
    4,018

    Default RE: LICENSE COUNT EXCEEDED

    >>i'm just trying to know the advantage of beta5 in a network if it is really fast by shadowing database.

    Shadowing makes things run faster on a network. Much faster. You do not have to do experiments. It is an established fact.

    As to why you have a user count issue, if the beta is like the real program you can only have one user per license accessing the same data. So unless this feature has been disabled in the beta that's the way it works.

    This said, if you have crashes sometimes the muf file is not handled properly so you could try
    -rebooting server and local machines;
    -search for database.muf on each machine and delete it
    and hope for the best.

    Bill

Similar Threads

  1. license count exceeded
    By Ken Stiller in forum Alpha Five Version 6
    Replies: 1
    Last Post: 12-20-2004, 11:22 AM
  2. License Count Exceeded - NOT
    By Gary Phillips in forum Alpha Five Version 6
    Replies: 4
    Last Post: 11-19-2004, 04:38 AM
  3. License Count Exceeded
    By Bob Tomas in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 6
    Last Post: 09-02-2004, 05:54 PM
  4. PLS. DISABLE THE LICENSE COUNT EXCEEDED IN BETA5
    By nehru albania in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 13
    Last Post: 07-01-2002, 07:24 AM
  5. Alpha 5 license count exceeded - but it isn't ...
    By drgarytraub in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 2
    Last Post: 08-14-2000, 07:01 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •