Alpha Video Training
Results 1 to 3 of 3

Thread: Positioning With Record Number

  1. #1
    Red Abicht
    Guest

    Default Positioning With Record Number

    Is it possible in an XBASIC script to position the script at a specific record number?

    Thank you.

    Red Abicht

  2. #2
    Former Alpha Employee JerryBrightbill's Avatar
    Real Name
    Jerry Brightbill
    Join Date
    Apr 2000
    Posts
    5,172

    Default RE: Positioning With Record Number

    .fetch_goto(record number)

    is the table pointer

    Page 161 of the a5v4.5 xbasic manual

    Jerry

  3. #3
    Former Alpha Employee JerryBrightbill's Avatar
    Real Name
    Jerry Brightbill
    Join Date
    Apr 2000
    Posts
    5,172

    Default RE: Positioning With Record Number

    try again,

    tbl.fetch_goto(record number)

    tbl is the table pointer

Similar Threads

  1. Record number puzzle
    By brett s in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 3
    Last Post: 06-16-2004, 06:31 PM
  2. Record Number
    By tarlachmoorhouse in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 2
    Last Post: 01-12-2004, 08:03 AM
  3. Print record number
    By Steve Pick in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 4
    Last Post: 12-03-2003, 05:58 PM
  4. Record number changes on me.
    By Stephen Andrews in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 3
    Last Post: 01-17-2003, 10:51 AM
  5. record number index
    By James Orrison in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 6
    Last Post: 11-15-2001, 10:12 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •