Alpha Video Training
Results 1 to 3 of 3

Thread: Autoexec! Want to dump it!

  1. #1
    Bob Elliott
    Guest

    Default Autoexec! Want to dump it!

    Hi Board:

    I have an Glode Script "Auotexec" that I created and change my approach! Is there away of delete or removing this script1 If I leave it blank I get and Error Message when I start the application! Thanks in Advance!

  2. #2
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Charlie Crimmel
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    West Virginia
    Posts
    1,695

    Default RE: Autoexec! Want to dump it!

    BOB
    jUST NENAME THE AUTOEXEC TO something else
    autobak
    It should by pass the script.
    You can just delete the script if you dont want to save it for any reason
    Charlie Crimmel

  3. #3
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Charlie Crimmel
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    West Virginia
    Posts
    1,695

    Default RE: Autoexec! Want to dump it!

    sorry for all the mis-spelled words

Similar Threads

  1. Dump of all A5 functions
    By Melvin Davidson in forum Code Archive
    Replies: 17
    Last Post: 08-29-2005, 01:58 PM
  2. alpha : cheap stack dump linked in -> no dump
    By Collinet Philippe in forum Alpha Four Version 6 and Prior
    Replies: 0
    Last Post: 06-23-2004, 03:21 PM
  3. alpha4v6.2 stack dump
    By Phoebe Luckenbaugh in forum Alpha Four Version 6 and Prior
    Replies: 2
    Last Post: 04-17-2004, 06:10 PM
  4. Blue Screen Mem Dump on NT 4.0
    By Don Malm in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 0
    Last Post: 02-05-2003, 05:08 PM
  5. data dump
    By Kim Sargent in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 4
    Last Post: 10-09-2001, 06:49 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •