Alpha Video Training
Results 1 to 5 of 5

Thread: Upgrade to Patch 403 ?

  1. #1
    Daniel Earley
    Guest

    Default Upgrade to Patch 403 ?

    I have been using A4 for several years. I have only been using A5V4 for a few months and am still learning. So far I have rewritten one program and it works very well. I am now in the process of making a full application for it. When A5V5 comes out I will get it. My question is about the 403 patch for A5V4. In light of what I want to do, is there any reason why I should upgrade to A5V4.02 (patch 403)? I read over the download instructions with the 403 patch and even is I am told "yes" to the above question, I may not be able to do so. Because of a stupid act of mine, I no longer have the A5V4 Disk, and therefore do not know the Alpha Five3 V4 Serial number that came with the program. The release notes (August 10,1999) say "If you do not have a valid Alpha Five V4 serial number you will not be able to proceed.

    What is your suggestion? Thanks

  2. #2
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Tom Cone Jr
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Florida
    Posts
    23,311

    Default RE: Upgrade to Patch 403 ?

    If it were me I'd contact Alpha Software and order a replacement CD.


    -- tom

  3. #3
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Charlie Crimmel
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    West Virginia
    Posts
    1,695

    Default RE: Upgrade to Patch 403 ?

    Daniel:
    Start Alpha
    Click on the help about alpha
    I think it will giv you your serial number.
    Maybe you can make it until Version 5 comes out but you should have an install CD for emergencies.
    Charlie Crimmel

  4. #4
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Finian Lennon
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    1,805

    Default RE: Upgrade to Patch 403 ?

    Daniel:

    I don't think there's any reason for you to put off installing patch403. As fas as I can see rthe patch does not make any changes to the Registry (though it does check to see that there is a valid license number) so the patch shouldn't affect your current install info.

    As suggested you can get the license number from Help About, or the registry itself (Regedit, then do a search on "Alpha Software") before patching just in case.

    Finian

  5. #5
    "Certified" Alphaholic forskare's Avatar
    Real Name
    Ken Nordin
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Walker, MN
    Posts
    7,545

    Default RE: Upgrade to Patch 403 ?

    Hey Daniel,

    I agree with Finian, don't put it off. My A5 disk went bellie up and I needed to reinstall. I sent an email to customersupport@alpha.com, provided my serial # as proof of purchase and I had a replacement disk, complete with patch 403, in 2 days.

    kenn

Similar Threads

  1. A5v3 upgrade patch to 3.04
    By SMDurso in forum Alpha Five Versions 2 and 3
    Replies: 0
    Last Post: 12-18-2002, 03:42 PM
  2. A5v3 upgrade patch to 3.04
    By SMDurso in forum Alpha Five Versions 2 and 3
    Replies: 2
    Last Post: 12-13-2002, 09:04 AM
  3. Selwyn, Patch Upgrade ... curious
    By Chris Teo in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 3
    Last Post: 10-22-2002, 02:48 AM
  4. Upgrade to Upgrade prices??
    By patelxyz in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 7
    Last Post: 07-27-2002, 11:24 PM
  5. 4.51 patch
    By Ludwig Beil in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 0
    Last Post: 02-26-2001, 07:36 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •