Alpha Video Training
Results 1 to 2 of 2

Thread: ACTION SCRIPTS

  1. #1
    Noble Bell
    Guest

    Default ACTION SCRIPTS

    I have a form where 2 character fields must not be blank and a logical field must be false in order for the user to be able to print a report. I am using the action scripts to do this job as such.

    I have a SELECT action script that will select a path based upon the one-line equations

    Pending=.T.
    IsBlank(CUST_ID)
    IsBlank(CARRIER_ID)

    When the action script is run it says that it cannot find the field "Pending" which is clearly in the table and clearly on the form.

    Any thoughts on this or perhaps a better way to achieve the same result?

    Thanks,
    nb

  2. #2
    "Certified" Alphaholic Stan Mathews's Avatar
    Real Name
    Stan Mathews
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Bowling Green, KY
    Posts
    25,119

    Default RE: ACTION SCRIPTS

    If the field pending is in a child table of a set you have to refer to it with tablename->pending, not really bad form for all field references. Also your isblank syntax should be

    IsBlank("CUST_ID")
    IsBlank("CARRIER_ID")

Similar Threads

  1. Action Scripts Not Deleting?
    By Mike O'Connor in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 1
    Last Post: 12-27-2003, 07:00 AM
  2. Maximum # of Action Scripts
    By Alan Lucas in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 7
    Last Post: 06-30-2003, 03:17 PM
  3. Action Scripts
    By Birol Gezici in forum Code Archive
    Replies: 1
    Last Post: 04-28-2002, 03:44 PM
  4. Action Scripts
    By Bernard Rolfes in forum Alpha Five Versions 2 and 3
    Replies: 1
    Last Post: 01-07-2002, 05:22 PM
  5. Action Scripts
    By Graham Wickens in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 3
    Last Post: 04-27-2000, 05:50 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •