Alpha Video Training
Results 1 to 2 of 2

Thread: Posting "Replace" Function for Character

  1. #1
    Raheel Ahmed
    Guest

    Default Posting "Replace" Function for Character

    Hello, I was wondering if there is a posting replace function similar to the one found in field rules for tables for fields which deal with characters and not numbers?

    If so can someone brief me in with this info? thank you in advance. Looking forward for your replies.

  2. #2
    "Certified" Alphaholic Keith Hubert's Avatar
    Real Name
    Keith Hubert
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    London, UK
    Posts
    6,930

    Default RE: Posting

    Raheel,

    Do you mean Record Update in Operations?

    Regards

    Keith Hubert

    Guild Member
    London.

Similar Threads

  1. Xdialog Listbox and the "|" character
    By fairclothjd in forum Alpha Five Version 6
    Replies: 3
    Last Post: 05-17-2005, 09:28 AM
  2. "find and replace" woes
    By foodminer in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 1
    Last Post: 02-06-2004, 01:40 AM
  3. Find/Replace returns "Script Error"
    By Denny Johnson in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 0
    Last Post: 08-08-2003, 12:32 PM
  4. "Okay" button on second posting confirm
    By Dan Blank in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 2
    Last Post: 12-10-2002, 02:32 AM
  5. posting rule not "undoing"
    By Becky McNichols in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 0
    Last Post: 01-26-2001, 03:41 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •