Alpha Video Training
Results 1 to 4 of 4

Thread: Lost my "CODE" tab

  1. #1
    Member
    Real Name
    David Feldman
    Join Date
    Jul 2000
    Posts
    28

    Default Lost my "CODE" tab

    So here I am diligently following the instructions, blah, blah, blah, when after installing the Runtime module so I can burn CDs or my clients with their respective applications, I run my development A5V5 and lo and behold, no more CODE tab on the Control Center screen.

    Can't make it come back.

    Re-installed A5, removed the Runtime version, etc., etc.

    Lil' help? - All suggestions appreciated.

    Thanks.

    David

  2. #2
    Volunteer Moderator
    Real Name
    Alan Buchholz
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Delavan, Wisconsin
    Posts
    9,626

    Default RE: Lost my

    David

    Not to worry. This happens to a database after runtime has used it. Use the Full version and right click on one of the tabs. You'll see a submenu with the code option unchecked. Click code to turn it back on.

  3. #3
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Cal Locklin
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    S.E. Michigan
    Posts
    5,763

    Default RE: Lost my

    This question has probably been asked dozens of times.

    Go to the control panel and RIGHT click on any tab that's there. A drop-down list will appear with check marks by all those that are visible. Now, I'll bet you can guess what you need to do to make the code tab visible!?

    By the way, the answer is also found under the FAQs link at the top of this page.

  4. #4
    Member
    Real Name
    David Feldman
    Join Date
    Jul 2000
    Posts
    28

    Default RE: Lost my

    Thanks to you both. And while I did suspect that the answer was available in the FAQ, I knew someone would have the quick answer and I was, admittedly, pressed for time.

    Again, thanks.

Similar Threads

  1. "Kill" button in code editor
    By CALocklin in forum Archived Wishlist
    Replies: 2
    Last Post: 12-13-2004, 08:20 PM
  2. New user - Where did the "Code" tab go?
    By E. Rushton Gilbert in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 3
    Last Post: 06-22-2004, 01:20 AM
  3. Form "lost"
    By Richard Froncek in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 6
    Last Post: 08-27-2003, 09:13 AM
  4. "Lost" records
    By Bill Ruting in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 5
    Last Post: 07-21-2003, 07:18 AM
  5. Lost "Zoom to record"
    By Richard Rosen in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 1
    Last Post: 03-20-2003, 12:11 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •