Alpha Video Training
Results 1 to 2 of 2

Thread: Migrating Queries

  1. #1
    Member
    Real Name
    William Schone
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Topeka, Kansas
    Posts
    40

    Default Migrating Queries

    We seem to be having a problem that we just recently noticed. We have several databases created from one master, each for a different client, in seperate directories, with unique database names.

    When a query is created in one database, it also shows up in the other databases. We are unaware that this ever occurred before.

    Is this normal behavior that we haven't realized. We compact our databases every night.

    Thanks,

    Bill

  2. #2
    Member
    Real Name
    William Schone
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Topeka, Kansas
    Posts
    40

    Default RE: Migrating Queries

    This problem is on a version 4 installation. My apologies, however, is you have any ideas, please look to the version 4 posting.

    Bill

Similar Threads

  1. Migrating Queries
    By William R Schone in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 5
    Last Post: 07-03-2003, 06:13 AM
  2. errors in migrating to a5v5
    By Trixie dela Cena in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 4
    Last Post: 01-06-2003, 01:58 PM
  3. migrating files
    By Harold Jacubowitz in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 15
    Last Post: 09-03-2002, 10:53 AM
  4. Converting/Migrating V1 to V4
    By Jerri Butts in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 2
    Last Post: 04-09-2002, 06:40 AM
  5. Migrating A5v1 from Novell to NT
    By Tina Larrick in forum Alpha Five Version 1
    Replies: 3
    Last Post: 06-29-2000, 08:25 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •