Alpha Video Training
Results 1 to 4 of 4

Thread: UPGRADE

  1. #1
    ANDRE MAELBRANCKE
    Guest

    Default UPGRADE

    MY VERSION OF ALFA FIVE V5 IS 1330 1018
    I AM JUST A STARTING USER.
    THERE ARE TWO PATCHES AVAILABLE 14081035 AND 14101036
    FULL VERSION AND RUNTIME
    I ONLY HAVE A SINGLE USER VERSION (no runtime)
    DO I HAVE TO DOWNLOAD THESE TWO PATCHES OR ONLY 14101036 ?

    THANKS FOR AN ANSWER

  2. #2
    Thomas Henkel
    Guest

    Default RE: UPGRADE

    If you check the notice for ANY upgrade, it states clearly that you DO NOT need to install them sequentially.

    Tom

  3. #3
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Tom Cone Jr
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Florida
    Posts
    23,300

    Default RE: UPGRADE

    Andre,

    Another way of answering your question is this. Thus far the patches have been cumulative. Each includes fixes and new features incorporated in previous patches. So, the last one is all you need.

    -- tom

  4. #4
    ANDRE MAELBRANCKE
    Guest

    Default RE: UPGRADE

    thank you very much Tom and Thomas

    André

Similar Threads

  1. Upgrade
    By Jack Ripley in forum Alpha Five Version 1
    Replies: 2
    Last Post: 06-19-2003, 05:14 PM
  2. Upgrade to Upgrade prices??
    By patelxyz in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 7
    Last Post: 07-27-2002, 10:24 PM
  3. Upgrade
    By James Peterson in forum Alpha Four Versions 7 and 8
    Replies: 4
    Last Post: 04-29-2002, 09:04 AM
  4. Upgrade
    By James Peterson in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 4
    Last Post: 05-08-2001, 06:27 AM
  5. 4.5 Upgrade
    By tlyon in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 4
    Last Post: 03-31-2001, 07:15 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •