Alpha Video Training
Results 1 to 2 of 2

Thread: Pivot Tables

  1. #1
    James Whitehead
    Guest

    Default Pivot Tables

    When will Alpha do pivot tables, has anyone done something similar..?

    I have had to use Excel Pivot tables with a SQL Server as the backend...

  2. #2
    Member
    Real Name
    Paul French
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Iowa
    Posts
    702

    Default RE: Pivot Tables

    In the control panel, click on the Operations tab. Click New. Select Crosstab.

Similar Threads

  1. No of tables
    By Robin Smith in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 4
    Last Post: 04-21-2005, 05:22 PM
  2. Tables With Two IDs
    By George Smyth in forum Alpha Five Version 6
    Replies: 2
    Last Post: 01-13-2005, 12:00 PM
  3. More Tables or Less?
    By Daryl Strickland in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 4
    Last Post: 01-05-2004, 08:17 PM
  4. Many tables into one
    By MIKE LYON in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 5
    Last Post: 06-24-2002, 05:10 PM
  5. How many tables can you put in in adb?
    By DaveM in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 5
    Last Post: 10-11-2001, 05:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •