Alpha Video Training
Results 1 to 4 of 4

Thread: Talking to a modem?

  1. #1
    Member
    Real Name
    Jim Seidel
    Join Date
    May 2004
    Posts
    124

    Default Talking to a modem?

    Is there a way in alpha to connect to a remote modem and pass commands to the remote device? I know there is the dial() command, but how do I pass commands/data once I'm connected?

  2. #2
    Volunteer Moderator Steve Workings's Avatar
    Real Name
    Steve Workings
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    The Dreaded Chair
    Posts
    5,601

    Default RE: Talking to a modem?

    In case Jim Chapman doesn't see this and respond, you might check with him directly. Seems to me like he did something about this a while ago.

    - Steve

  3. #3
    Member
    Real Name
    Jim Seidel
    Join Date
    May 2004
    Posts
    124

    Default RE: Talking to a modem?

    Thanks Steve, I'll send him an e-mail directly.

    Jim

  4. #4
    "Certified" Alphaholic Stan Mathews's Avatar
    Real Name
    Stan Mathews
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Bowling Green, KY
    Posts
    25,119

    Default RE: Talking to a modem?

    Maybe you are thinking of the sendstr utility

Similar Threads

  1. Setting up fax modem - where?
    By CALocklin in forum Alpha Four Versions 7 and 8
    Replies: 1
    Last Post: 06-25-2003, 04:28 AM
  2. Modem access, V6 - V7??
    By Charles E. Brown in forum Alpha Four Version 6 and Prior
    Replies: 0
    Last Post: 12-26-2001, 08:12 AM
  3. Modem Question
    By forskare in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 10
    Last Post: 01-08-2001, 08:40 AM
  4. talking to QuickBooks or Peachtree
    By Tom Inloes in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 4
    Last Post: 05-28-2000, 12:48 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •