New call-to-action
Results 1 to 3 of 3

Thread: window position

  1. #1
    julian lewis
    Guest

    Default window position

    How do you make a form come up in a specific size and location each time it is opened?

    Thanks so much
    JC Lewis

  2. #2
    Alpha Software Employee AaronBBrown's Avatar
    Real Name
    Aaron Brown
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Waltham, MA
    Posts
    2,836

    Default RE: window position

    Go into design mode and form properties. On the Window tab there are options to choose from.

  3. #3
    julian lewis
    Guest

    Default RE: window position

    Thanks so much for that.

    JC

Similar Threads

  1. Window Position on Startup
    By Tom Mills in forum Alpha Five Version 6
    Replies: 2
    Last Post: 01-03-2005, 10:28 AM
  2. Position Window Options Missing
    By Paul Roesch in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 10
    Last Post: 02-12-2003, 03:27 AM
  3. opining position of an X Dialog window?
    By Daniel Weiss in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 4
    Last Post: 12-09-2002, 04:42 PM
  4. Bug in position window?
    By russ Boehle in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 13
    Last Post: 09-08-2002, 06:28 AM
  5. Window Position
    By tlyon in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 0
    Last Post: 07-22-2000, 07:33 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •