Alpha Video Training
Results 1 to 2 of 2

Thread: Grid input validation issue

  1. #1
    Member
    Real Name
    Brett Bohanon
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    103

    Default Grid input validation issue

    When an field validation error message appears on the screen, it has the field name and not the field label. It would be much better if it displayed the label instead. The end user is familiar with the label and may not know which field it is by field name. Is this something that can be changed?

  2. #2
    Alpha Software Employee Selwyn Rabins's Avatar
    Real Name
    Selwyn Rabins
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    Boston, MA
    Posts
    5,304

    Default

    OK, done. I have changed it so that it uses the label. You can still use the field name if you wish by editing the error template. the template now supports {FieldLabel} as a place holder.


    see the 'Template for reporting errors' property in 'Update Settings'

Similar Threads

  1. client side validation for a grid
    By martin horzempa in forum Web Application Server v6
    Replies: 2
    Last Post: 10-17-2005, 05:01 PM
  2. Updating parent grid after changing child grid
    By Howard G. Cornett in forum Web Application Server v6
    Replies: 3
    Last Post: 08-30-2005, 04:09 AM
  3. Where are these Validation Rules?
    By Steve Wood in forum Web Application Server v6
    Replies: 5
    Last Post: 03-08-2005, 07:49 AM
  4. Server event for child grid in grid linker page
    By Peter.Wayne in forum Web Application Server v6
    Replies: 1
    Last Post: 10-27-2004, 05:41 PM
  5. Validation of more than 1
    By Wexler in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 4
    Last Post: 03-01-2004, 04:23 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •