Alpha Video Training
Results 1 to 2 of 2

Thread: Migrating from V5 to V7

  1. #1
    Member Alan Lucas's Avatar
    Real Name
    Alan Lucas
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    686

    Default Migrating from V5 to V7

    XP Pro Sp2
    1GB Ram
    Build 3909-3011

    What is the correct method of migrating a V5 application to V7.

    Tried:

    1. Copied the V5 application into a new folder.
    2. Opened that folder in V7.
    3. Problems with; on exit memory could not be "read" and not identifying functions in scripts that work perfectly in V5.

    Will give more individual details on the problems but first I want to make sure that the migration was done correctly.

    Tried to download the V7 help file but this afternoon had the page not available message displayed.

    Alan

  2. #2
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Tom Cone Jr
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Florida
    Posts
    23,311

    Default

    Hi, Alan.

    Yes, the approach is sound.

    Vers 6 tightened up a few things and Vers 7 some more. The key word list is a bit longer. Overall the transition from A5v5 should be smooth. -- tom

Similar Threads

  1. Migrating Queries
    By William R Schone in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 5
    Last Post: 07-03-2003, 06:13 AM
  2. Migrating Queries
    By William R Schone in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 1
    Last Post: 07-03-2003, 05:50 AM
  3. migrating files
    By Harold Jacubowitz in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 15
    Last Post: 09-03-2002, 10:53 AM
  4. Migrating from A4V6 to A4V7
    By David Holmes in forum Alpha Four Versions 7 and 8
    Replies: 3
    Last Post: 07-22-2002, 02:30 PM
  5. Converting/Migrating V1 to V4
    By Jerri Butts in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 2
    Last Post: 04-09-2002, 06:40 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •