Alpha Video Training
Results 1 to 4 of 4

Thread: Page Can not be displayed

  1. #1
    Member
    Real Name
    Gregory Zilliox
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Lewiston, NY
    Posts
    202

    Default Page Can not be displayed

    After I updated the WAS to the latest version, when I go to a webpage for the first time I get this:
    The page cannot be displayed
    The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.

    If I hit the go button and try it again it works.
    If I reload the previous version of WAS the pages work fine. This only happens with the SSL server. Does the SSL key have something to do with this.
    Greg

  2. #2
    Volunteer Moderator Steve Wood's Avatar
    Real Name
    Steve Wood
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bay Area, California
    Posts
    8,842

    Default

    There are a couple of discussions going relative to ssl issues and a recent release. I'm also waiting on some update in this area and know that Alpha is working on it.
    Steve Wood
    Join the ALPHA DEVELOPERS NETWORK
    There is no Cloud. It's just someone else's computer.
    Web - Mobile - Hosting - Products - Frameworks - Developer Resources
    AlphaToGo | IADN (100% Alpha Anywhere Websites)

  3. #3
    Guest
    Real Name
    Edwin Middelkoop
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    32

    Default Page can not be displayed

    Hi,
    I am experiencing the same problem.
    On one pc I get the page correctly.
    On another pc the page is nog loading and I get the same error as you described...

    Is there already an answer to this serious problem??

    Thanks, Edwin
    edwin@innovator.nl

  4. #4
    Guest
    Real Name
    Edwin Middelkoop
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    32

    Default Page can not be displayed

    Just found my answer:

    had the site name link set to "show frame"
    in stead of "show location"

    Nouw set to "show location" ( at the hosting company!! were you manage your forwarding of names of sites...etc)

    and it works...!

    Pr0blem stil is: now visitors see the real address in stead of the real sitename which I prefere...!
    So programmers at Alpha...please word on a solution for this... Thanks!

    Brgrds, edwin

Similar Threads

  1. Code Displayed
    By Howard G. Cornett in forum Web Application Server v6
    Replies: 3
    Last Post: 10-13-2005, 06:45 PM
  2. Calculation name displayed
    By Alan Lucas in forum Alpha Five Version 6
    Replies: 3
    Last Post: 01-24-2005, 11:28 AM
  3. the page cannot be displayed
    By awj in forum Web Application Server v6
    Replies: 20
    Last Post: 09-15-2004, 01:41 PM
  4. Lookup Displayed Value
    By Steve Lippis in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 5
    Last Post: 06-27-2003, 02:11 PM
  5. Data not Displayed
    By Keith Hubert in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 4
    Last Post: 01-26-2001, 02:35 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •