Alpha Video Training
Results 1 to 2 of 2

Thread: Date format problem

  1. #1
    Member
    Real Name
    David Nunn
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    88

    Default Date format problem

    I have a grid in which new records are added, then displayed at the top. The date field needs to be dd/mm/yyyy format. I have set the display format and date picker format to this. It works fine in the local web host, but for some reason after uploading to Alphaonline, the field shows up as empty or full of zeros.

    Here are the grid settings in a screen grab.
    A live copy of the component can be seen at:

    http://nhmedia.alphafiveonline.com/forumsample.a5w

    Can anyone tell me what the problem might be? It's turning out to be a real time thief.

  2. #2
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Tom Cone Jr
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Florida
    Posts
    23,310

    Default

    This might get better exposure over in one of the web app message forums. This forum is primarily for desktop apps. -- tom

Similar Threads

  1. Date format when typing in the date?
    By Wanda Tucker in forum Web Application Server v6
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-2005, 02:08 PM
  2. Date Format
    By russ Boehle in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 3
    Last Post: 04-07-2004, 06:35 AM
  3. Date format
    By russ Boehle in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 0
    Last Post: 03-26-2004, 06:27 AM
  4. Date Format ????
    By davej in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 2
    Last Post: 05-02-2003, 05:00 PM
  5. Date format.
    By Rhea Vaughan in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 12
    Last Post: 11-09-2002, 06:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •