Alpha Video Training
Results 1 to 7 of 7

Thread: Alpha4v8 to Windows Vista

  1. #1
    Member
    Real Name
    stan mielnicki
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    1

    Default Alpha4v8 to Windows Vista

    Had to buy new computer, has VISTA, how do I get a full screen on my A4?

  2. #2
    Member
    Real Name
    Bill Abraham
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    48

    Default Re: Alpha4v8 to Windows Vista

    Alt + Enter does it in XP. That may work for you.

    Quote Originally Posted by springdale37 View Post
    Had to buy new computer, has VISTA, how do I get a full screen on my A4?

  3. #3
    Member
    Real Name
    Susie McLemore
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    North Carolina
    Posts
    2

    Default Re: Alpha4v8 to Windows Vista

    I've been able to increase the size by starting alpha4v7 and right click on the title line and changing the font to Lucinda Console and changing the font size to 28. I can then grab the corner of the screen and enlarge it even more. I've been looking at all the threads about "dos based" programs and xp and vista and found what Randy Stewart wrote back in 2002 and it was under "Window Size Control Under XP". It paid off for me. Give it a try. THANKS RANDY STEWART!!!!

  4. #4
    Member FrankR's Avatar
    Real Name
    Frank R
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    210

    Default Re: Alpha4v8 to Windows Vista

    Not meaning to be sarcastic, but with a new machine, maybe that's a good time to upgrade to V5. :)
    Frank R

  5. #5
    Member
    Real Name
    Susie McLemore
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    North Carolina
    Posts
    2

    Default Re: Alpha4v8 to Windows Vista

    Yes, it would be nice to upgrade, however, the machine I'm running Vista on belongs to me. The company I work for cannot
    afford to spend any extra money to convert their programs over to Alpha5 or purchase new equipment. The operating system they have is Windows ME. Oh, and they are one of the suppliers of the auto industry and we are struggling to keep the doors open.

    Thanks for the advice.:)

  6. #6
    Member FrankR's Avatar
    Real Name
    Frank R
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    210

    Default Re: Alpha4v8 to Windows Vista

    Quote Originally Posted by susie251 View Post
    ... struggling to keep the doors open.
    I understand completely. I'm staring at my lay off notice from a closing facility right now.
    Frank R

  7. #7
    Member
    Real Name
    Grant Thomas
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    24

    Default Re: Alpha4v8 to Windows Vista

    Don't be a jerk!

Similar Threads

  1. Windows XP to Vista
    By graywolf in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 1
    Last Post: 07-11-2008, 05:58 PM
  2. Windows Vista Problem?
    By Peter.Wayne in forum Alpha Five Version 9 - Desktop Applications
    Replies: 16
    Last Post: 05-28-2008, 10:23 PM
  3. Installing on Windows Vista
    By rmssoftware in forum Alpha Five Version 8
    Replies: 13
    Last Post: 05-24-2007, 08:22 PM
  4. Alpha4v8 and Vista file handlers error
    By Nancy Berkowitz in forum Alpha Four Versions 7 and 8
    Replies: 5
    Last Post: 04-21-2007, 05:06 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •