Alpha Video Training
Results 1 to 3 of 3

Thread: Internet Explorer Script Error

  1. #1
    Member
    Real Name
    Dolores Keesey
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    San Diego, California
    Posts
    4

    Default Internet Explorer Script Error

    I downloaded the trial version of QReportBuilder yesterday. After clicking on "Refresh Data", I received the above referenced error message. See attchment. My data is verified. My file size (complete backup) is 198,932 KB. As a portable backup it is 30,621 KB. I tried the refresh process twice. I got the same error. It doesn't matter whether I answer yes or no. The process stops.

    Thank you,
    Dolores

  2. #2
    Moderator
    Real Name
    Alan Buchholz
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Delavan, Wisconsin
    Posts
    9,561

    Default Re: Internet Explorer Script Error

    Quote Originally Posted by Dolores View Post
    I downloaded the trial version of QReportBuilder yesterday. After clicking on "Refresh Data", I received the above referenced error message. See attchment. My data is verified. My file size (complete backup) is 198,932 KB. As a portable backup it is 30,621 KB. I tried the refresh process twice. I got the same error. It doesn't matter whether I answer yes or no. The process stops.

    Thank you,
    Dolores
    Dolores

    Something got goofed up in the table profit and loss.dbf which should have a file profit and loss.fpt (among others with it...)

    A couple of ways to move forward from here.

    1. delete the profit and loss table. You are not using it, it's there for a sample that came with the product.

    2. Create a new project and all of the tables will be defaulted again. Then run the refresh to see if the problem has disappeared in the new project.

    I did notice that your my documents folder is mapped to a network drive instead of to your local hard drive. That makes for an easier backup of all the my document folders on the network, but means that you are doing a lot more work over the network - which is much slower that working locally....

    Let us know if the the new project idea works. ( it's work for a couple of similar problems that I faced before) It's probably the easiest way to move forward.
    Al Buchholz
    Bookwood Systems, LTD
    Weekly QReportBuilder Webinars Thursday 1 pm CST

    Occam's Razor - KISS
    Normalize till it hurts - De-normalize till it works.
    Advice offered and questions asked in the spirit of learning how to fish is better than someone giving you a fish.
    When we triage a problem it is much easier to read sample systems than to read a mind.

  3. #3
    Member
    Real Name
    Dolores Keesey
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    San Diego, California
    Posts
    4

    Default Re: Internet Explorer Script Error

    Hello Al,
    Thank you for such a quick response. I'll do as you suggested and try to refresh again.
    Dolores

Similar Threads

  1. How to use a VB ActiveX component for Word automation from Internet Explorer
    By Marcel Kollenaar in forum Application Server Version 8
    Replies: 0
    Last Post: 03-05-2007, 05:51 AM
  2. Microsoft Internet Explorer 7
    By rleunis in forum Web Application Server v7
    Replies: 2
    Last Post: 10-25-2006, 11:49 AM
  3. New or existing Internet Explorer window
    By Bill Parker in forum Code Archive
    Replies: 2
    Last Post: 03-22-2006, 01:01 PM
  4. v6 update connection Internet Explorer Problem
    By Joe Gratzle in forum Alpha Five Version 6
    Replies: 1
    Last Post: 10-14-2004, 08:11 AM
  5. parsing internet explorer page
    By Ken Whitcomb in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2004, 06:01 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •